Geen schoonheid zonder een scherpe blik

gespecialiseerd in bedrijfsfotografie

Ruim 30 jaar ervaring heeft mij gemaakt tot een deskundig fotograaf die alle - ook de nieuwste - kneepjes van het vak beheerst, technisch, inhoudelijk en creatief. Ik weet met een perfect gevoel voor licht, vorm en compositie een boodschap overtuigend over te brengen.

Ik verzorg de fotografie voor talloze instellingen en bedrijven in binnen- en buitenland. Als creatief bedrijfsfotograaf ben ik breed inzetbaar. Van zakelijke portretfotografie en bedrijfsreportages tot commerciële fotografie voor jaarverslagen, brochures, reclamecampagnes, huisstijlen, websites, etc.

Elke opdracht, groot of klein, eenvoudig of gecompliceerd, begint met zorgvuldig overleg met u als opdrachtgever. U weet immers als geen ander welke boodschap u wilt overbrengen, kent als geen ander het belang van uw dienst, het unieke van uw product.

Aan mij vervolgens de taak uw wensen en ideeen te concretiseren, te vertalen naar een tastbaar resultaat. Te zoeken naar verrassende invalshoeken, unieke standpunten. Naar dat ene veelzeggende, overtuigende beeld.

Waar nodig draag ik zorg voor decors en rekwisieten, voor modellen, visagisten en stylisten.

Voor vrijblijvende informatie kunt u contact opnemen met Jaap Oldenkamp